Antennihuolto

Antennihuolto

Antennihuollon ykkösliike!

Digivisio Pro-asentaja hoitaa taloutenne HD-aikaan laadukkailla ja tehokkailla antennitarvikkeilla.

Korjaamme, huollamme ja asennamme ammattitaidolla kaikki antenni-, satelliitti- sekä yhteisantennijärjestelmät, pikku mökeistä hotelli-TV-järjestelmiin, joten pienimmissäkin asioissa kannattaa kääntyä Digivision puoleen. Digivisio Oy on asiakasystävällisyydestään ja aidosta ammattimaisesta palvelustaan tunnettu yritys. Toimintamme seitsemästoista vuosi on parhaillaan menossa.

Suomessa aloitettiin vuoden 2014 alussa rakentamaan mobiililaajakaistayhteyksiä myös 700-800MHz:n taajuusalueelle,mikä mahdollistaa nopeat 4G- ja 5G-yhteydet kaikkialla Suomessa.

LTE- eli 4G-verkko voi aiheuttaa häiriöitä antenniverkkoon, kuulumme DigitaPro-verkostoon ja asennuksissa teemme näin ollen yhteistyötä Digita Oy:n kanssa. http://taajuustalkoot.fi/ Uudella taajuudella käyttöön otettavat tukiasemat voivat aiheuttaa häiriöitä joidenkin antenni-TV-talouksien televisioyhteyksiin.

Riski TV-häiriöihin voi olla olemassa,jos:

  • kotitaloudessa katsotaan televisiolähetyksiä antennin kautta
  • kotitalous sijaitsee TV-aseman näkyvyysalueen reunamilla ja antennin perässä käytetään vahvistinta signaalin parantamiseksi

Hyödynnä meidän ilmainen mittauskäynti häiriöiden selvittämiseksi!

Radiokeli

Televisiovastaanotossa radiokeli-ilmiö voi kuumentaa tunteita antennitalouksissa. Ilmiön syy on korkeapaine yhdistettynä ilmakehän eri kerrosten lämpötilaeroihin.

RADIOKELI liittyy erityisesti lämpötilaeroihin. Sitä voi tapahtua silloin, kun ilman lämpötila ylempänä on lämpimämpää kuin alempana.

Tällaisten lämpötilaerojen vallitessa radioaallot eivät läpäise lämpimämmän ja kylmemmän ilmamassan rajaa. Silloin aallot eivät etene suoraan kuten normaalisti, vaan osa signaalista saattaa poukkoilla arvaamattomasti.

Kun tv-signaali lähtee 300 metriä korkeasta maston huipusta kohti omakotitalon katolla olevaa harava-antennia, se joutuu kulkemaan pitkän matkan alaspäin. Jos se korkeuden alentuessa törmää isoon lämpötilaeroon ilmassa, signaali kimpoaa takaisin ylöspäin ja etenee ylipitkän matkan toisen samaa taajuutta käyttävän maston taajuusalueelle, eikä signaalia välttämättä tule enää talon antenniin.

Radiokelin aiheuttamia ongelmia voi ilmetä myös muissa radioverkoissa, kuten FM-radiovastaanotossa tai yritysten omissa radioverkoissa. Radioamatöörit taas hyödyntävät ilmiötä pitkien yhteyksien muodostamiseen.

Oma antennijärjestelmä kannattaa pitää kunnossa. Meiltä löytyy ”avaimet” radio-keli ilmiön minimoimiseksi niin omakotitalo- kuin yhteisantennitalouksille 17 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teillekin häiriötön tv-kuva vastaanotto.

Taloyhtiöiden yhteisantennijärjestelmät

Kaipaako taloyhtiönne antennit uusimista, mutta kokoajan muuttuvat tekniikat ja kustannukset askarruttavat?

Meillä on tarjota teille toimivimmat järjestelmät!!

  • Kaikki uusimmat saatavilla olevat maanpäälliset kanavat
  • Uusimmat LTE-suojatut tekniikat käytöönne taloyhtiöön
  • HD-kanavat

HOX!! Lisäkanavia taloyhtiöön satelliitin kautta ilman radiokeliongelmia!

  • Toimii vanhassa antenniverkossa
  • Mahdollisuudet uutis-, musiikki-, urheilu- ja lastenkanaviin
  • HOX! Ei vaadi digiboksien vaihtoa!
  • Ei vaadi asuntokohtaisten lisälaitteiden hankintaa!

Soitto meille, niin kerromme lisää!

Hotelli-TV-järjestelmät / Baari-TV-järjestelmät/ AV-järjestelmät

Suunnittelemme, huollamme ja asennamme ammattitaidolla kaikki antenni-, satelliitti- ja hotelli-TV-järjestelmät, sekä suuret AV-järjestelmät. Joten pienimmissäkin asioissa kannattaa kääntyä Digivision puoleen. Järjestelmät toimitamme ympäri Suomen.